Čakalne dobe za

Ustanova:

MEDICOR D.O.O.

Za pravilnost podatkov o čakalnih dobah in prvih prostih terminih so odgovorni izvajalci zdravstvene dejavnosti. V primeru nejasnosti se obrnite na izvajalca zdravstvene dejavnosti.

Doppler ehografija
Okvirni termin
Prva polovica maja 2022
Dodatna pojasnila:

Spoštovani! Zaradi nastalih razmer bolnike za doppler ehografijo prenaročamo. Novi datumi bodo pravočasno sporočeni. V primeru, da se vam zdravstveno stanje poslabša, smo organizirali posebne kardiološke preglede po predhodnem telefonskem dogovoru. Za vse vaše klice je na voljo dodatna tel. številka: 01 234 0032.

Holter srca
Okvirni termin
Junij 2023
Dodatna pojasnila:

Spoštovani! Zaradi nastalih razmer bolnike za holter srca prenaročamo. Novi datumi bodo pravočasno sporočeni. V primeru, da se vam zdravstveno stanje poslabša, smo organizirali posebne kardiološke preglede po predhodnem telefonskem dogovoru. Za vse vaše klice je na voljo dodatna tel. številka: 01 234 0032.

Kardiološki pregled - prvi
Okvirni termin
Druga polovica maja 2022
Dodatna pojasnila:

Spoštovani! Zaradi nastalih razmer bolnike za kardiološki pregled prenaročamo. Novi datumi bodo pravočasno sporočeni. V primeru, da se vam zdravstveno stanje poslabša, smo organizirali posebne kardiološke preglede po predhodnem telefonskem dogovoru. Za vse vaše klice je na voljo dodatna tel. številka: 01 234 0032.

NR UZ srca
Okvirni termin
Druga polovica januarja 2022
NR UZ vratnih žil
Okvirni termin
Druga polovica januarja 2022
Obremenitveno testiranje (Cikloergometrija)
Okvirni termin
Marec 2023
Dodatna pojasnila:

Spoštovani! Zaradi nastalih razmer bolnike za obremenitveno testiranje (Cikloergometrija) prenaročamo. Novi datumi bodo pravočasno sporočeni. V primeru, da se vam zdravstveno stanje poslabša, smo organizirali posebne kardiološke preglede po predhodnem telefonskem dogovoru. Za vse vaše klice je na voljo dodatna tel. številka: 01 234 0032.

Transezofagealna ehokardiografija
Okvirni termin
Avgust 2022
Dodatna pojasnila:

Spoštovani pacienti, obveščamo vas, da preiskavo TEE (transezofagealna ehokardiografija) opravljamo samo za paciente naše ustanove, pri katerih je navedena storitev del predoperativne obravnave zaradi težav s srcem in ožiljem. Hvala za razumevanje!

UZ srca
Okvirni termin
Druga polovica maja 2022
Dodatna pojasnila:

Spoštovani! Zaradi nastalih razmer bolnike za ultrazvok srca prenaročamo. Novi datumi bodo pravočasno sporočeni. V primeru, da se vam zdravstveno stanje poslabša, smo organizirali posebne kardiološke preglede po predhodnem telefonskem dogovoru. Za vse vaše klice je na voljo dodatna tel. številka: 01 234 0032.

UZ vratnih žil
Okvirni termin
Prva polovica maja 2022
Dodatna pojasnila:

Spoštovani! Zaradi nastalih razmer bolnike za ultrazvok vratnih žil prenaročamo. Novi datumi bodo pravočasno sporočeni. V primeru, da se vam zdravstveno stanje poslabša, smo organizirali posebne kardiološke preglede po predhodnem telefonskem dogovoru. Za vse vaše klice je na voljo dodatna tel. številka: 01 234 0032.

Žilno kirurški pregled - prvi
Okvirni termin
Prva polovica junija 2022
Dodatna pojasnila:

Spoštovani! Zaradi nastalih razmer bolnike za žilno kirurški pregled prenaročamo. Novi datumi bodo pravočasno sporočeni. Prosimo, da se v našo ambulanto naročite zgolj bolniki, ki imate oboleli venski žilni sistem spodnjih okončin, ne pa bolezni arterijskega sistema. Za dodatne informacije pokličite na tel. številko 01 234 0032.